Vf

Betalningslösningar för alla

I butik eller online

Kom igång snabbt med att ta emot betalningar i din butik eller på nätet med en betalningslösning från Verifone.

Möt det nya Verifone!

Vi har lanserat vårt nya varumärke och är glada att kunna dela det med dig. Vår fortsatta innovation och passion lyser igenom i det nya varumärket, som återspeglar vår tillväxt, digitala fokus, framtidsinriktning och fortsatta ledarskap inom betalningsbranschen.

Till press releasen
Payments Architects

Vårt nya varumärke sätter dig först och visar hur viktigt det är att vi bidrar till att göra ditt företag framgångsrikt. Vi är payment architects och commerce experts som förstår din verksamhet och vi slutar aldrig att förnya oss, för din skull. Titta på vår brandingvideo för att lära dig mer om vår nya identitet, och besök vår omprofilerade globala hemsida för hela upplevelsen.

Till globala hemsidan

Över 40 års branscherfarenhet

Vi har utvecklat säkra och innovativa lösningar i mer än 40 år. Du hittar oss överallt, från stora kedjor till små fristående butiker – i alla branscher. Vårt mål är att förse dig med de bästa systemen så att du enkelt och säkert kan ta emot betalningar och utveckla din verksamhet.

  • Väx med oss. Vi förser dig med lokala lösningar som du kan växa globalt med.
  • Upplev ständig innovation. Vi ligger i framkant när det gäller nya betallösningar.
  • Vi är alltid redo att stötta dig när du behöver planera din framtida verksamhet.

Vill du ha hjälp att hitta rätt betalningslösning för er verksamhet?

Oavsett dina behov är vi redo att prata om hur vi kan förbättra din betalningslösning. Ny terminal för din butik eller en onlinelösning för din webshop - eller både och? Vi är redo.

Alltid i framkant av utvecklingen.

Verifone overlay BG
t650p
Global eCommerce

Många möjligheter

Nya betalningsformer

Genom att erbjuda nya betalningsformer som Swish, Klarna eller Alipay är det enklare för dina kunder att betala i din butik. Det ökar både antalet kunder och kundnöjdheten.

Läs mer om mobilbetalningar
Spotlight Star

Våra betalningslösningar körs på en global plattform, så vi är alltid uppdaterade med den senaste tekniken och de senaste betalningsmetoderna.

Spotlight Star

Med nya avancerade betalningsformer via mobilappar kan du låta dina kunder betala var som helst och när som helst. Både i butik eller online.

Spotlight Star

Låt kunden använda sin mobiltelefon för att skanna en QR-kod på betalterminalen för att betala. Det är enkelt och snabbt.

Lösningar för hela världen
+

miljarder transaktioner årligen

+

länder använder Verifones lösningar

+

miljarder i transaktionsvärde i våra system

Nyheter

Kom igång med att ta emot betalningar redan idag